'Eski Merve Geri Döndü' Pozları Olay Oldu!

Boluğur, Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını açıklamıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Uzun süredir oyunculuğa ara veren ve şarkıcılık denemesinde başarılı olamayan Merve Boluğur, Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını açıklamıştı. Dubai'ye gideceğini söyleyen Merve Boluğur takipçilerine özledikleri pozları verdi. "Eski Merve geri döndü" yorumları yapıldı.

2006 yılında hayatımıza Acemi Cadı'nın Ayşegül'ü olarak giren Merve Boluğur, sempatik tavırlarının yanı sıra güzelliği ve oyunculuğuyla magazinin gözde isimlerinden biri haline geldi.

Şimdilerdeyse zaman içerisinde geçirdiği değişim, ani tarz değişiklikleri ve çarpıcı sosyal medya paylaşımlarının yanında, özel hayatıyla da sık sık konuşuluyor.

Oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç 2015’te nikah masasına oturmuş; ancak mutlulukları uzun sürmeyen çiftin ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlamaya bir hafta kala 2017'de boşanma kararı almıştı.

İddiaya göre, "Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Çeşme'de bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinleşmesi için Murat'ı evine davet etti. İlerleyen saatlerde kız arkadaşlarını da eve çağırdı. O geceden haberdar olan Merve Boluğur çılgına döndü ve boşanma kararı aldı." diye haberler çıkmıştı.

İkinci evliliğini 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile yapan Merve Boluğur, Fuat Paşa Yalısı'nda evlenmişti.

2 Ekim'de nikah masasına oturan Boluğur ve Aydın'ın evliliği ikinci ayını doldurmadan sona ermiş, Aydın, "Olmadı. Yürütemedik Merve'ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Merve Boluğur son olarak, Alaçatı'da sevgilisi Burak Dayı ile tatil yaparken yeni erkek arkadaşının yüzünü ilk kez göstermişti. Ünlü oyuncu paylaşımına da "Gerçek" notunu düşerken yeni aşkının, ünlü oyuncunun hayranı olduğu ve iki yıl boyunca paylaştığı fotoğraflara övgüler yağdırdığı ortaya çıkmıştı. Ancak bu bu aşk da kısa sürdü.

Yaşadığı zor dönemlerde Boluğur oyunculuktan uzaklaşmış, hayranlarını kendine hasret bırakmıştı.

Herkes Merve Boluğur'un eski günlerine dönmesini beklerken, dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile fotoğraflarını sık sık paylaşmıştı.

Ne kadar güzel ve yetenekli olduğunu hatırlatan hayranları, Adriana Lima'dan bile güzel durduğunu belirterek o fotoğrafı paylaşmıştı.

Tüm bunlara karşın kendisine gelen olumlu ya da olumsuz yorumları dikkate almayan Boluğur, şarkı çıkarmak istediğini belirtmişti.

Birkaç yerde sahne alan Merve Boluğur, şarkılarını burada söylemiş, ancak bu kariyeri de uzun sürmemişti.

Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde ise "Dubai’ye gidiyorum, 100 Milyon TL’lik teklif aldım. Çok güzel bir teklif, proje" demişti.

100 milyonluk teklif sonrası Merve Boluğur'un paylaştığı fotoğrafları görenler, moralinin yerine geldiğini düşünmeye başladı.

Takipçilerinin uzun süredir hasret kaldığı pozlar paylaşan Merve Boluğur'un, bu proje için Dubai'ye gideceği de konuşulanlar arasında.

Merve Boluğur için "Eski formuna geri döndü" yorumları yapılan fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

İşte o fotoğraflar...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz