'O Yürek Benim Arkadaşlarımda Var!'

Kılıçdaroğlu: Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

'Bu akşam saat 21.00'de buluşalım' çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var" ifadelerine yer verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.00'da merakla beklenen paylaşımını yaptı. Kılıçdaroğlu "başörtüsü meselesini geride bırakmanın zamanı geldi!" diyerek Meclis'e kanun teklifi vereceklerini açıkladı...

Kılıçdaroğlu videolu paylaşımında; "Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var!" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları söyledi:

"Sevgili halkım iyi akşamlar. Önemli bir konuyla ilgili sizi evime davet ettim. Hoş geldiniz sefa getirdiniz.

Biliyorsunuz uzun süredir ülkenin yaralarını kapatmaktan ve artık geleceğe güvenle bakmaktan söz ediyorum. Çok açık yaralar var ve bu yaralar bizi hep geçmişe tutsak ediyor.

İktidar olduğumuzda devletin atacağı adımları şimdiden anlatmaya çalışıyorum. Helalleşme aslında tam da bu. Halkımız birbirine düşürülmekten yorgun düştü. Kutuplaştırdılar, ayrıştırdılar, kamplaştırdılar adeta düşmanlaştırdılar. Oysa devlet yaraları kapacak ki millet olarak dünya ile rekabete odaklanabilelim. Büyüyelim, gelişelim. Her kapanan yara bizi birleştirecek, güçlendirecek ve ülkenin rekabet gücünü artıracak. Her adım huzurlu, refah içinde büyüyen bir Türkiye demek. Onun için ben ucu nereye varırsa varsın bu yaraları kapatmaya kararlıyım.

Biliyorsunuz geçen hafta, yol arkadaşlarıma "Yanımda mısınız? diye sordum. Çünkü bu yaraları kapatmak cesaret istiyor, cüret istiyor, gönül istiyor, gözü peklik istiyor. Gelecekte gençlerimiz bu sorunlarla boğuşmasın, daha fazla enerji kaybetmesin, kimsenin kalbi kırılmasın, kimsenin gönlünde bir yara açılmasın diye bazen oy kaybetmeyi bile göze almak gerekiyor. Özetle bu yol yürek istiyor yürek. Siyaseten büyük yürek istiyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz