Bodrum'a Taze Kan!

Sağlık ve güzellik danışmanı Ahu Karaduman, şubesinin 1. yılını kutladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Alegra Levi'nin iletişim marka danışmanlığını üstlendiği Sağlık ve güzellik danışmanı Ahu Karaduman, Bodrum’da “Yaza Merhaba” partisi düzenledi.

Bodrum Yalıkavak’taki şubesinde “Yaza Merhaba” partisini Melike Öcalan sunuculuğu, Merve İpek Öztürk moderatörlüğü ile düzenleyen Ahu Karaduman, hem Bodrum şubesinin 1’inci yılını, hem de yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı.

Ünlü astroloji danışmanı Hande Kazanova ile Astroart Astroloji okulu eğitmenlerinden Öner Döşer'in keyifli konuşması ve Bay J 'nin esprili sohbeti partiyi taçlandırdı. Amerika’nın ünlü dermokozmetik markası SkinCeuticals “Antioksidan Otoritesi” sohbetinin ardından misafirlere yapılan cilt analizi de davete renk kattı.

“YENİ MARKASI BÜYÜK BEĞENİ ALDI”

Sağlıklı yaşam merkezi olarak hizmet veren Ahu Karaduman, ayrıca bu yaz ‘Fit Balance’ markası olarak hayata geçirdiği detox içeriklerini de ilk kez misafirlerinin beğenisine sundu.

Davete, Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu başta olmak üzere, Esra-Pelin Öztürk, Aslı Hünel, Gül Dürüst, Hande Kazanova, Meral Kosif, Kadriye- Güven Olgar, Özlem Mekik, Akasya Türkmen, Berrin Ak, Ebru Çarıkçılar, Esra Oktay, Ebru Beyzadeoğlu, Gül Ergi, Aysel Akçay, Nesrin-Hamit Tecer, Sebile Ölmez, Tulin

İçgören, Hayriye Öztüzün, Merve İpek Öztürk, Ceren Saatçioğlu, Nil Ünal, Pelin Baykal Akgün, Pınar Yaranır, Sinem Aydın, Öner - Gaye Döşer, Jerfi Benvenisye, Duygu Şen, Selma-Osman Çoban, Hande Can - Orkun Olgar, Asya Başol, İffet Erguvan Alegra Levi ve Melike Öcalan gibi magazin ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz