Demet Akalın Zayıflamanın Sırrını Paylaştı!

Ünlü şarkıcının merak edilen zayıflama sırrı ise açıklandı. İşte tüm detaylar...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ülkemizde yer alan sanatçılarımızdan birisi olan Demet Akalın zayıflamanın sırrını takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı tarafından yapılan açıklama ile birlikte magazin dünyasının da ilgisini çekti. Geçtiğimiz günün akşamı Etiler'de sahne alan başarılı sanatçı 7 kilo birden verdiğini duyurdu. Ünlü şarkıcının merak edilen zayıflama sırrı ise açıklandı. İşte tüm detaylar...

DEMET AKALIN 7 KİLO VERDİ

Magazin dünyasının ve pop müzik dünyasının en sevilen isimlerinden olan Demet Akalın sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla veya cevaplarıyla gündem olan ünlü sanatçı geçtiğimiz gün akşamı Etiler'de sahne aldı.

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Demet Akalın, hasta olduğunu belirterek aynı zamanda kilo verdiğini de açıkladı. Demet Akalın kilo vermeye dair yaptığı açıklamalarında çift hoca ile çalıştığını vurguladı.

Çalışmalar ile birlikte 6 - 7 kilo verdiğini söyleyen Demet Akalın, "Onlar beni genç sandı galiba. Yoğun tempo çalıştık. Ama iyiyim" sözlerine yer verdi.

DEMET AKALI'NDAN MERT AÇIKLAMASI

Daha önceki günlerde ise "Yalı Çapkını" dizisinde başrol oyuncusu olan Mert Ramazan Demir'e sosyal medyadan övgüler yağdırdı. Övgü dolu sözler ile birlikte konuya dair netlik kazandıran Demet Akalın açıklamada bulundu. Mertleri karıştırmadığını vurgulayan sanatçı başarılı bulduğu ismin Mert Ramazan Demir olduğunu açıkladı.

Fakat diğerinin uzun yıllar kalmayacağı yönündeki tahminlerini takipçileriyle paylaştı. Daha sonrasında ise sahnedeki yerini almayı başardı. Demet Akalın geçtiğimiz günlerde bir mekânda çıktığı sahnede ise kıyafetleri büyük bir eleştiri almıştı. Siyah uzun bir elbise ile birlikte sahneye çıkan Demet Akalın gündemde yerini aldı.

DEMET AKALIN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Sahnede yer aldığı elbiseye dair eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın'dan kısa sürede açıklama geldi. Çıplaklığa alışıldığını söyleyen Demet Akalın, "Asil bir şıklık görünce beyniniz yanıyor. Azıcık dünya modasına bakın… Soyunmak istemeyen, sadece şarkılarıyla sahne yapmak isteyenler de var benim gibi." ifadelerine yer verdi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz