Derya Uluğ İsyan Etti! Video Kurgulanmış!

Uluğ, Galatasaray'a küfür ettiği iddia edilen videoya ilişkin, "Editlenip kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiştir." dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sevilen şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz günlerce sosyal medyada çokça konuşulan video ile ilgili açıklamada bulundu. Uluğ, Galatasaray'a küfür ettiği iddia edilen videoya ilişkin, "Editlenip kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiştir." dedi.

Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde “Şinanay” şarkısını seslendirdi. Sosyal medyada paylaşılan videoya göre; konseri ellerinde Fenerbahçe bayraklarıyla izleyen hayranları, şarkının sözlerini küfürle değiştirerek Uluğ’a eşlik etti.

"KUGULANMIŞ ŞEKİLDE SERVİS EDİLMİŞTİR"

Görüntüler tepki çekince, Uluğ videonun uzun halini yayınlayarak şu açıklamayı yaptı, “Bugüne kadar hiçbir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım, tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiştir. Benim için küfrün savunulacak, övünülecek bir tarafı yoktur. Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir. Gördüğünüz bir video üzerinden birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki?”.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz