Doktordan 16 Yaşındaki Hastasına Cinsel İstismar!

1 yıl boyunca kahve bardaklarına spermini koymuş

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İngiltere'de doktor Nicholas John Chapman'ın, 16 yaşındaki hastasının kahve içtiği bardaklara 1 yıl boyunca spermini koyarak cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. İngiliz doktor, suçunun anlaşılmasının ardından görevden uzaklaştırıldı.

55 yaşındaki Dr. Nicholas John Chapman, 16 yaşındaki hastasının rızası olmadan cinsel aktivitede bulunma teşebbüsünden iki kez suçlanarak yargılandı.

Gloucester Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada, yasal nedenlerle adı verilemeyen kurbanın, sanık tarafından kendisine verilen kahveyi bitirdiğinde bardağının dibinde 'sümüksü' bir madde bulması üzerine şoke olduğu ifade edildi.

Müşteki avukatı Richard Posner, Eylül 2021'de yaşanan olayda, müvekkilinin kendisi için hazırlanan kahvede 'doğru olmayan bir şeyler olabileceğinden' şüphelendiğini ve durumu ilk kez o zaman fark ettiğini söyledi.

Avukatın aktardığına göre 1 yıl boyunca durumu anlayamayan hasta, doktorun cebindeki numune şişesiyle fark edince durumdan şüphelendiğini belirtti. Şüphelerinin üzeine doktorun getirdiği kahveyi lavaboya döken hasta, maddeden numune aldığını ve bunu 7-8 kez tekrar ettiğini bildirdi.

Şüpheli örnekler bulunduktan sonra durum polise bildirildi ve hemen ardından yapılan bir laboratuvar testiyle bardağa konulan maddenin doktorun spermi olduğu ortaya çıktı.

İddiaların gerçek çıkmasıyla birlikte polis harekete geçti ve gözaltına pratisyen hekim açığa alınarak görevden uzaklaştırıldı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz