Erkeklerin Seviyormuş Gibi Rol Yaptığını Gösteren İşaretler!

Erkekler her hareketiyle sevdiği insana bağlılığını gösterir. Ancak bazı erkekler tamamen rol yaparak sadece "seviyormuş" gibi görünebilir.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Erkekler bir kadını gerçekten sevdiğinde tamamen değişebilir. Tüm hayatını sevdiği insana göre yönlendirebilir ve her an ilgisini sevdiğini kadına gösterebilir. 

Ancak her erkek aynı davranışları göstermiyor olabilir. Bazı erkekler sadece seviyormuş gibi yapıp bir ilişki sürdürebilir. Hayatınızdaki erkeğin gerçekten sizi sevip sevmediğini anlamanın yollarını araştırdık.

1- VÜCUT DİLİ FARKI

Seni seviyorum sözlerini tekrar edebilir ama gerçekten bu konuda ciddi mi? Tam olarak bu durumu anlamak istiyorsanız hayatınızdaki erkeğin vücut dilini iyi izleyin. Sizi sevmeyen bir erkeğin gülümsemesi sahte olur.

Ayrıca el hareketlerine ve mimiklerini de mutlaka bakın. Göz teması kurmuyorsa ve konuşurken ufak dokunuşlarda bulunmuyorsa size olan sevgisi sahte olabilir.

2- SÖZLERİ VE EYLEMLERİ TUTARLI DEĞİL

Hayatınızdaki erkek gerçekten sizi seviyorsa tutarlı davranır. Verdiği sözleri ya da kullandığı cümleleri mutlaka hareketleriyle gösterir. Ancak hayatınızdaki erkeğin söyledikleri sık sık değiştiriyorsa ve kafa karıştırıcı cümleler kuruyorsa size karşı rol yapıyor olabilir.

3- ÖNCELİĞİ OLAMAZSINIZ

Bir erkek hayatındaki kadını gerçekten seviyorsa tüm önceliği o olur. Sürekli sevdiği kadınlar vakit geçirmek ister. Hayatındaki diğer insanlar sizden daha sonra gelir.

Tüm zamanını hatta her anını sizinle geçirmek için can atar. Ancak hayatınızdaki erkek bunun yerine arkadaşlarına önem veriyor ve bu durumdan rahatsızlık duyacağınızı düşünmüyorsa size olan hisleri gerçek olmayabilir. Eğer çevresindeki insanları size tercih ediyorsa aranızdaki duygular sahte olabilir.

4- HAYÂL KIRIKLIĞINA UĞRATIR

Hayatınızdaki erkeğin sevgisi gerçek değilse sizi hayâl kırıklığına uğratmaktan çekinmez. Aynı hataları sık sık yapar. Sizin düşüncelerinizi umursamaz. İncinmeniz ve kırılmanız onun için önemli olmaz. Bu sorunu dürüst bir şekilde ona anlattığınızda ilgilenmez. Kendini düzeltmek için harekete geçmez.

5- ALDATIR

Eğer sizi aldatıyorsa sevgisi asla güçlü değildir. Bir erkek gerçekten sevdiğinde hayatındaki kadına bağlı olur. Gözü ondan başkasını görmez. Ancak sevgisi sahte olan bir erkek, sizi umursamaz. Gözü her zaman dışarıda olur. Başkalarıyla flört etmekten çekinmez. Sizi her an aldatabilir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz