Hakemlere Yönetici ve Futbolculardan Dayak!

Yozgat’ın Sorgun ilçe stadında 3 Şubat Cumartesi günü; konuk ekip Yozgat İl Özel İdarespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlan maçta Sorgun 1071 Spor kulübü yöneticileri, hakemlere itiraz etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yozgat’ın Sorgun ilçe stadında 3 Şubat Cumartesi günü; konuk ekip Yozgat İl Özel İdarespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlan maçta Sorgun 1071 Spor kulübü yöneticileri, hakemlere itiraz etti. Israrın sürmesi üzerine maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile saha dışına gönderildi ve tepkiler giderek arttı.

Maçın bitiminde polisler önce takımları ve yöneticileri soyunma odalarına gönderdi, seyirciler de saha dışına çıkartıldıktan sonra hakemler soyunma odasına götürürken, Sorgun 1071 Spor kulübü yönetici ve futbolcularının önce sözlü, ardından da fili olarak hakemlere saldırdığı bildirildi.

Soyunma odası önünde darp edilen maçım hakemleri Süleyman Erkılıç, Arkın Atasoy ve Muhammet Kürşat Şenyüz, Sorgun Devlet Hastanesi’ne götürülerek ayakta tedavileri yapıldı. Darp raporu alan hakemler, iki kulüp yöneticisi ile 3 futbolcunun kendilerine saldırdıklarını belirterek, savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz