İmamoğlu'ndan 'İstanbul Adayları' Açıklaması!

İmamoğlu, CHP İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının yıl bitmeden açıklanacağını söyledi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükada’da depreme dayanıksız olduğu için yeniden inşa edilen Nizam Camii’nin açılış töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, gazetecilerden gelen, “Yerel seçim takvimi de hızla devam ediyor. Dün İstanbul'da iki ilçenin, Pendik ve Fatih'in adayları açıklandı. Geri kalan adaylar kamuoyuna ne zaman açıklanacak” sorusuna da şu yanıtı verdi:

Hem Genel Merkezimizde hem İstanbul İl Başkanlığımızda ve elbette ki bizim Büyükşehir Belediyemiz olarak geçirdiğimiz 4,5-5 yıldaki deneyimlerimizi de aktardığımız çalışma merkezleri var. Bu anlamda çok hassas ilerlendiğini biliyorum. Her yerde, vatandaşlarımızla iyi diyalog kurabileceğine inandığımız, güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu. Aynı zamanda, tabii ki sonrasında da güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum partimizin kurum ve kurumlarının. Dün itibariyle de Parti Meclisimizin takdiriyle, İstanbul'da Fatih'te Mahir Polat arkadaşımız, yine Pendik'te de Tarık Balyalı arkadaşımız adaylığa layık görüldüler. Kendilerine başarılar diliyorum. Umut ederim ki; çok geçmeden, yıl bitmeden, yani bu üç ayın en güçlü şekliyle kampanyada değerlendirildiği, -ki bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetmediği ama çok büyük nüfusa sahip ilçeleri de ayrıca çok önemsiyorum- hızlıca adaylar belirlenir. Bu yönde çalışmaların sürdüğünü biliyorum. Bu hassasiyetle süreci yöneten bütün kurumlarımıza, İl Başkanlığımıza, Parti Meclisimize ve elbette ki çok kıymetli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e İstanbul adına teşekkür ediyorum.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz