Matrix Hayranlarına Müjde: 5. Film Geliyor!

Goddard'ın serideki bu yeni filmi yazıp yöneteceği duyuruldu, bu haber sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Warner Brothers, sinema dünyasının soluk kesen serisi Matrix'in beşinci filmiyle sinemaseverleri bir kez daha Matrix evrenine davet ediyor. 1999'da ilk filmi ile başlayan, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions, ve son olarak 2021'de vizyona giren Matrix Resurrections ardından müjdeyi duyurdu

Dört filmin yönetmen koltuğunda oturan Lana Wachowski'nin ardından, serinin bu yeni halkası Marslı, Cloverfield ve World War Z gibi başarılı yapımların arkasındaki isim Drew Goddard'a emanet. 

Goddard'ın serideki bu yeni filmi yazıp yöneteceği duyuruldu, bu haber sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Dört filmin yönetmen koltuğunda oturan Lana Wachowski'nin ardından, serinin bu yeni halkası Marslı, Cloverfield ve World War Z gibi başarılı yapımların arkasındaki isim Drew Goddard'a emanet. Goddard'ın serideki bu yeni filmi yazıp yöneteceği duyuruldu, bu haber sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Matrix serisinin yıldızları Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie Anne-Moss, Hugo Weaving ve Jada Pinkett-Smith gibi isimlerin yeni filmde yer alıp almayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak serinin hayranları, bu ikonik karakterlerin yeni filmde yer almasını umut ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz