ÖZEL: 37 Kiloya Düşşeniz Soluğu Kuaförde mi Alırdınız?

Özlem Uçar Yazıyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında ‘suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Tutukluluğunu protesto amacıyla yemek yememeye başlayan Nihal Candan, 37 kiloya düşmüş, doktorların ‘Bağışıklık sistemi çökmek üzere’ raporu üzerine tahliye edilmişti. Nihal Candan tahliye sonrasında güzelleşmek için kuaföre gitti ve Kanal D habere röportaj verdi. O röportajda ise Candan'ın keyfide sağlığı da gayet yerinde görünüyordu.

Nihal Candan, 1.70 cm boyunda, bu boyda bir insan 37 kiloya kadar düşerse yürüyemez, kasları eridiği için su bardağını bile zor tutar. Ama ekranlarda gördüğümüz Nihal Candan gayet kanlı canlıydı.

Bildiğiniz üzere şarkıcı İrem Derici'de anoreksiya hastalığına yakalanmıştı.

O dönem korkunç günler geçirdiğini belirten şarkıcı, yaptığı açıklamada şunları söylemişti, "42 kiloya kadar düştüm. Kaslarım o kadar eridiki evimin kapısını açamıyordum." 42 kiloya düşen İrem Derici, ayağa bile kalkamazken 37 kilo olan Nihal Candan, güle oynaya kuaföre gitti...

Kafamda deli sorular !!!

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz