ÖZEL: 'Aşılar Binlerce Hastalığa Yol Açıyor!'

Prof. Dr. Serhat Fındık, Özlem Uçar'a Konuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

PROF. Dr. SERHAT FINDIK:

'KOVİD AŞILARI İLE İLGİLİ UYARILAR YAPTIĞIM İÇİN AŞI KARŞITI OLMAKLA SUÇLANDIM.'

'AŞILAR KANSER VE ANİ ÖLÜM DAHİL 1277 HASTALIĞA YOL AÇIYOR.'

Koronavirüs salgınında kullanılan aşılara karşı yaptığı uyarılarla dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, "Covid 19 aşılarının şu ana kadar tespit edilmiş olan bin 277 yan etkisi var. Bu yan etkiler içerisinde ani ölüm, her türlü kanser, alerjik hastalıklar, kalp hastalıkları, bulaşı hastalıkları, felç, pıhtı atması, romatizmal hastalıklar" dedi. Prof. Dr. Serhat Fındık'ın Yenigünaydın.com'a verdiği çok özel röportaj...

Ne kadar çok bu aşı adayları (biyolojik sıvılar) yapılırsa vakalar da o kadar çoğalır varyantlar da ölümler de" açıklamasında bulunmuştunuz? O dönemlerde bunu açıkladığınız da nasıl tepkilerle karşılaştınız?

 Bir salgının nedeni sürekli mutasyona uğrayan bir virüs ise, "aşı adayları" ile salgına müdahale ederseniz o virüsün mutasyonunu hızlandırır ve neticede "etkili" olduğunu iddia ettiğiniz "aşı adayının" etkisini azaltırsınız, çünkü virüs mutasyon ile kendini değiştirmiştir. Ancak bu temel gerçeğe sırtını çevirenler gazete, tv ve sosyal medyada sürekli yer alarak insanları yanılttılar. Aynı zatlar bana "bilim düşmanı, aşı karşıtı, gerici, yobaz, katil vb" iğrenç iftiralar ile saldırıp karalama kampanyası başlattılar. Ama her ne hikmetse canlı yayında bir araya gelelim görüşlerimizi tartışalım dediğimde hiçbiri bu davetimi kabul etmedi. Bu bile onların ne derece bilimsel !! olduklarını göstermek için yeterli.

KOLDAN YAPILAN AŞI BEYİN DAHİL TÜM ORGANLARA YAYILDI

2021 yılında "Çok değil 6 ay sonra en değerli kişiler aşı olmamış insanlar olucak" demiştiniz... Bugüne baktığımız da durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

 "Aşı adaylarının" içeriğini, farmakokinetiğini (vücutun aşı üzerindeki etkisi) ve farmakodinamiğini (aşının vücut üzerindeki etkisi) çok iyi inceleyip analiz ettiğim için bu söylemde bulunmuştum. Koldan yapılan enjeksiyonla vücuda giren "aşı adayının" kana karışarak beyin dahil tüm organ ve dokulara yayıldığı gösterilmiştir. Elbette bu da çok tehlikeli içeriği olan "aşı adaylarını" vücuduna almayan insanların daha sağlıklı olacaklarının ispatıdır. Özellikle ABD, Avrupa Birliği, İngiltere gibi ülkelerde "aşı adaylarının" sebebiyet verdiği hastalık, yan tesir istatistiklerine bakıldığında bu daha net görülür.

ÜLKEMİZDE AŞISIZ KAN BANKALARI AÇILMALI

Birçok Avrupa ülkesinde "Aşısız kan bankaları açılmaya başlandı" iddiaları var. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Ülkemizde de açılması gerekli mi?

 "Aşısız olanlar için kan bankaları" ilk olarak İsviçre’de gündeme gelmiştir. Bu çok doğru bir uygulamadır. Çünkü  "aşılılardan" aşısızlara kan yolu ile "aşı adaylarının" tehlikeli içerikleri geçebilmektedir. Ülkemizde de bir an önce bu konuda adım atılmalıdır.

Aşı araştırmalarında ve üretiminde fetal hücre dizileri kullanılıyor" açıklamasını yapmıştınız... Bunun açılımı nedir?

Evet, prospektüslerinde de yazar. Bunlar içinde kızamık, çiçek, polio, hepatit A, B, kuduz vb aşılar sayılabilir. Etik olarak doğru bir uygulama değildir.

AŞIDAN SONRA ANİ KALP KRİZLERİ ARTTI

Aşılar uygulanmaya başlandıktan sonra beklenmedik kalp krizine bağlı hayatını kaybeden kişilerde bir artış yaşanıyor mu?

 Evet. Ani kalp krizleri çok arttı. Özellikle ABD, AB ülkeleri ve İngiltere başta olmak üzere istatistiki bilgilere ulaşabildiğimiz ülkelerde beklenenden yüksek ölüm sayıları bildirilmektedir. "Aşı adayı" firması Pfizer”in kendi belgelerinde "aşı adayına" bağlı sadece kalp krizleri değil, myokardit (kalp kası iltihabı), kanser, turbo kanser, düşükler, menstrüel bozukluklar, yeni doğanlarda gelişme geriliği, alerji, astım, solunum yetmezliği, HIV/AIDS, enfeksiyon, pıhtı, felç, MS, Alzheimer, ensefalit (beyin iltihabı), işitme kaybı, körlük, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, aort yırtılması, kalıcı yarım yüz felci, zona, kızamık benzeri viral hastalıklar, sarkoidoz, akciğer fibrözisi (akciğer sertleşmesi), kan kanserleri, lenfoma vb. 1277 ayrı hastalık, yan tesir bildirilmiştir.

Aşıyı yaptıranlar nasıl tedbirler almalı? Hangi gıdalarla dost olup hangi gıdalardan uzak durmalılar?

Aşılılar öncelikle güvendikleri bir hekim kontrolüne girmeli, tam kan tahlilleri (troponin ve d-dimer ilave edilmeli), eko ve ekg, akciğer grafisi çekilmelidir. Elde edilen bulgu ve düşünülen teşhise göre hekim kontrolünde olmak üzere:

1- Günde 2 litre su

2- D vitamini

3- C vitamini

4- İvermectin

5-Magnezyum

6-N-Asetil Sistein

7-Quercetin

8- Çinko

9- Doğal takviyeler (zencefil, zerdeçal, ısırgan otu, sarı kantaron yağı, çörek otu yağı, karahindiba çiçeği çayı, deve dikeni ekstraktı, hint leylağı, nattokinaz, çam iğnesi çayı, mavi yeşil alg, yeşil çay, akgünlük ekstresi vb)

10- Zeolit veya bentonit

11- Hidroksiklorokin

Ve aralıklı açlık ("intermittant fasting") ve hacamat kesinlikle tavsiye edilmektedir.

AŞILI HAMİLELERİN BEBEKLERİNDE KALICI HASAR GÖRÜLDÜ

Aşı yaptıranlarda özellikle hangi yaş gruplarında sıkıntı olabilir? Kalıcı hasarlar yaşarlar mı?

Her yaş grubu etkilenir. En çok 31-50 yaş grubu ve kadınlar. Kalıcı hasarlar özellikle beyin ve sinir sistemi ile ilgilidir. İlaveten "aşılanan" hamilelerin bebeklerinde kalıcı hasarlar rapor edilmiştir.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin kurduğu ve mRNA bazlı Covid-19 aşısı sayesinde bütün dünyanın tanıdığı şirket BioNTech, yargı karşına çıkacak.. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

BİLL GATES'İN AÇIKLAMALARI AŞININ AMACINI AÇIKLIYOR

Çok normal. Almanya ve İngiltere "aşılananlarda" görülen yan tesirleri telafi amacı ile tazminat ödemeye başladı. ABD’de pandemi yönetiminden sorumlu kişiler senato önünde ifade vermeye başladılar, CDC, FDA vb sağlığı yönlendiren kuruluşlar mercek altına alındı. Kanada Alberta eyalet başbakanı “aşı olmayanlardan” özür diledi.

Bu aşıların asıl amacı neydi, peki?

2016 yılında Dünya Ekonomi Forumu’nun Davos’taki toplantısında Bill Gates : "Bugün dünya nüfusu 6.8 milyar. Dokuz milyara doğru gidiyor. Yeni aşılar, genel sağlık sistemi ile üreme ile ilgili sağlık hizmetlerinde gerçekten harika şeyler yaparsak belki nüfusu %10-15 azaltabiliriz." Bill Gates Pfizer-BioNThec firmasının en büyük hissedarı ve aynı zamanda DSÖ’nün en yüksek ikinci fonlayıcısı (birinci sırada ABD var). Başka söze gerek var mı...

SERHAT FINDIK KİMDİR?

Serhat Fındık 8 Mart 1969 yılında dünyaya geldi. 1986 yılında Hacettepe Tıp (ingilizce) Fakültesi'ni kazandı. 1993 yılında mezun olan Serhat Fındık Hacettepe Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda ihtisasa başladı ve 1997 yılında uzman unvanını kazandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Chicago ve Nashville'de akademik kariyerini sürdürdü. 2004 yılında American College of Chest Physicians'ta "Fellow" unvanı aldı. 2005 yılında Doçent 2012 yılında da Profesör unvanlarını aldı. Serhat Fındık, göğüs hastalıkları, alerji ve uyku tıbbı American College of Chest Physicians-Fellow European Respiratory Society-Altın Üye American Academy of Sleep Medicine - Onur Üyesi

YORUMLAR

Zekeriya

Sağlık bakanlığı bu bilgilere niye duyarsız .insanların hayatıyla oynanıyor .

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz