ÖZEL: Tombul Yanaklara Böyle Veda Edebilirsiniz!

Son yıllarda tercih edilen zarif yüz hatları, daha ince, daha içe çökük yanaklarla mümkün

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bu sayede yüz daha ince ve çekici hatta daha genç görünür.

Yüzde ideal ve estetik görünüm elmacık kemiklerinin çıkık olması, elmacık kemiğinin bitiminde bir hat olmasıdır. Bu sayede yüz daha dinamik gözükür. Tombul yanaklardan yanak inceltme işlemi ameliyatla (Bişektomi) ya da ameliyatsız olarak Agassi teknolojisi ile sağlanabilir.

20 DAKİKADA İNCE YANAKLAR

Ağrısız sızısız, ameliyat olmadan, öğlen arası bile yaptırabileceğiniz Agassi denen monopolar radyofrekans dalgaları ile herhangi bir komplikasyon olmadan bir veya birkaç seanslık 20 dakikalık bir uygulama ile bu mümkün.

Vivien Estetik Kliniği Medikal Estetik hekimi Uz.Dr. Nil Çetinkaya Tiryaki, agassi hakkında bilgiler verdi. Tiryaki, " Agassi monopolar radyofrekans dalgaları ile yanak yağlarına ulaşıp yağ hücrelerini eriterek ayrıca kollajen üretimini arttırıp deri altı dokularda sıkılaşma sağlayarak yanakta incelme ve lifting sağlar. Hem yanak hem çene hattındaki yağ doku eriyip yağ hücreleri bir müddet sonra lenf dolaşımı ile vücuttan atılır. Yanak içi yağ paketinde azaltma ve inceltme görülür. Cilt kırışıklıklarında azalma ve cilt germe yaşanır. Cildin sağlıklı ve elastik kalmasını sağlamak için dermisin derin bölgelerinde kollajen formasyonu sağlar. Kan sirkülasyonu sağlayarak cilt fibroblastların, kollajenin, elastinin, hyaluronik asidin üretimini tetikler. Ağrısız bir uygulama olup bir veya birkaç seansta kalıcı incelme ve sıkılaşma elde edilir. İşlem agresif bir işlem olmadığı için hasta işlem sonrasında anında gündelik hayatına geri dönebiliyor" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz