Özgür Özel İle Kemal Kılıçdaroğlu Görüştü!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde dün görüşmüştü. CHP ve AKP liderleri 8 yıl sonra baş başa bir araya gelmiş, basına kapalı yapılan görüşme 1 saat 35 dakika sürmüştü.

Özel, dün Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası bugün CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Saat 19.05'te başlayan görüşme 2 saat 20 dakika sürdü.

İki isim, görüşmesini Ankara'da Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleşen Özel-Kılıçdaroğlu buluşmasında Özel'in Erdoğan ile yaptığı görüşme ele alındı.

Kılıçdaroğlu, Özel ile Erdoğan görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından; "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımında bulunmuş, Özel de "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz" açıklamasını yapmıştı. İkilinin görüşmesinin ana başlıklarından birinin de bu açıklamalar olduğu belirtilmişti. 


CHP'den yapılan açıklamada, Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme öncesinde önceki genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak Erdoğan ile görüşmesinin çerçevesine dair bilgi verdiği, onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti. 

Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmeyi Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz