Paris Hilton'un Taşıyıcı Anneden Kızı Oldu!

Hilton, London (Londra) adını verdiği kızı için pembe bir Noel kutlaması yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ocak ayında taşıyıcı anneden oğlu dünyaya gelen Paris Hilton, bu kez yine taşıyıcı anneden bir kız bebek sahibi oldu. Artık iki çocuk annesi olan Hilton, London (Londra) adını verdiği kızı için pembe bir Noel kutlaması yaptı.

Paris Hilton artık iki çocuklu bir anne! 42 yaşındaki Hilton otelleri varisi ve girişimci Hilton, London (Londra) adını verdiği kızının dünyaya geldiğini geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan duyurmuştu.

İkinci çocuğu da tıpkı birincisi gibi taşıyıcı anneden dünyaya gelen Hilton, pembe Noel ağacı önünde oğluyla verdiği pozlarla kızının gelişini kutladı.

Carter Reum ile evli olan Hilton'un ocak ayında yine taşıyıcı anneden Phoenix Barron adını verdiği oğlu doğmuştu.

Hilton'un sosyal medyada paylaştığı bir dizi fotoğraf arasında Carter Reum'un kız kardeşi Halle Hammond, yeğenleri de yer alıyor.

Hilton, sosyal medya paylaşımlarına "Kızımız London'ı pembe bir Noel ile kutluyoruz" diye yazdı.

Carter Reum ile 2021'in sonunda 

evlenen Hilton, oğlu Phoenix henüz bir yaşına basmadan ikinci çocuğunu da kucağına aldı.

Bütün ailesinin bir araya toplandığı büyük Şükran Günü yemeği ve kutlamasından bol bol paylaşım yaptıktan sonra Instagram hesabından “Kızım London için müteşekkirim” ifadelerini kullanarak ikinci bebeğinin dünyaya geldiğini duyurmuştu.

Her fırsatta doğum yapmaktan korktuğunu söyleyen Paris Hilton, daha önce verdiği bir röportajda kızının ismini 10 yıl önce belirlediğini açıklamıştı.

Ünlü isim, "Bir gün oğluma yeni bir kız kardeş yapmak istiyorum. London (Londra) benim en sevdiğim yerlerden biri ve kızıma da bu ismi koymak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz