Pevrul Kavlak Hayatını Kaybetti!

15 gün önce görevi bıraktığını açıklayan TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, hayatını kaybetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti.  Kavlak için yarın (25 Şubat 2024 Pazar günü) saat 12.00'de, Türk Metal Sendikası önünde tören yapılacak. Törenin ardından Kavlak, Kırıkkale kente merkezindeki Kavlak Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, 9 Şubat günü sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmıştı.  Türk Metal Sendikası'ndan yapılan açıklamada, "Nisan 2009 tarihinden bugüne kadar Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Pevrul Kavlak, 8 Şubat 2024 tarihi itibariyle sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile aldığı kararla Kavlak’ın yerine Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Uysal Altundağ Genel Başkan olarak seçilmiştir" denilmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz