Ruj İziyle Başladı Takip Cihazıyla Bitti!

Gömlekteki ruj izi ile başlayan süreç, boşanma davasına evrildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, eşi Ünsal Ban'dan 70 milyon lira tazminat istedi. Zehra Taşkesenlioğlu mahkemeye sunduğu dava dilekçesinden ise eşinin milyonlarca liralık serveti çıktı.

Zehra Taşkesenliğlu ve Ünsal Ban Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptığı görkemli bir törenle 2019 yılında dünya evine girdi. Finans profesörü olan Ünsal Ban ile Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında geldiklerini Ünsal Ban sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma davası açtığını belirten Ünsal Ban, eşinin, kendisinden 50 milyon lira maddi, 20 milyon lira ise manevi tazminat talep ettiğini açıkladı. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma davası dilekçesine Odatv ulaştı.

4.5 MİLYON EUROLUK TEKNE DE VAR

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu eşi  Ünsal Ban'a ait malvarlıklarının şöyle sıraladı:

- Ankara, Çankaya’da ofis

- Ankara,  Çankaya’da  4 yıldızlı otel

-Bolu, Mengen’de çiftlik

- Mengen Organik Tarım AŞ

- Dentak Eğitim Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Tarım Hayvancılık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

- Yatırım Finans Firması üzerinden alım satım işlemi yapılan hisse senetleri

-Matrix Bilgi Dağıtım AŞ'e ait hisse senetleri,

- 2019 model Audi A 6 araç

-2019 model Volswagen minübüs

-Tesla araç

- Fiat EGEA araç

- 4.5 milyon euroluk tekne

BAŞKALARI ÜZERİNE ŞİRKET KURDU

Zehra Taşkesenlioğlu Ünsal Ban'ın kendisiyle evlenmeden önce ticari bir faaliyetinin olmadığını ifade etti. Ünsal Ban'ın kendisi ve ailesinin gücünden yararlanmaya çalıştığını kaydederek şu ifadeleri kullandı:
 “2015 yılına kadar Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörlüğü yapmış, akabinde ise aktif bir iş hayatına girmemiştir. Davalı koca, bu süre içerisinde her nedense kendi üzerine herhangi bir ticari işletme veya şirket kurmamış, bilakis akrabaları, yakınları ve hatta yanında çalışan şoför, işçi gibi kişilerin üzerine kurduğu şirketler aracılığı ile ticari faaliyetlerini sürdürme tercihinde bulunmuştur.” 

AKRABALRINA GAYRİMENKUL ALDI

Bununla birlikte  Zehra Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban’ın iş yapmak için kendisinden 2,5 milyon dolar aldığını, ancak eşinden kişisel harcama yapmak için para istediğinde limiti dolu kredi kartları verdiğini kaydetti.  Ayrıca Zehra Taşkesenlioğlu eşinin kendisinden habersiz eski eşi, kardeşi ve çocukları üzerine gayrimenkul aldığını söyledi.

EŞİNİ ALDATTI

Özel hayatında da eşinin kendisini yalnız bıraktığını ifade eden Zehra Taşkesenlioğlu, 2019 yılında başladıkları tüp bebek tedavisinde eşinin yanında olmadığını, kendisine gerekli desteği vermediğini öne sürdü. Bununla birlikte eşinin kendisini aldattığını da ifade eden AKP’li vekil, eve ruj izi olan gömlekle geldiğini, kendisinin bu durumu sorması üzerine Ünsal Ban'ın hakaret dolu sözlerine maruz kaldığını ifade etti.

ARABASINA TAKİP CİHAZI KOYDU

Mahkemeye sunulan dilekçede başka bir ayrıntı da dikkat çekti. Zehra Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban’ın, kendi kullandığı arabaya takip cihazı koyduğunu kaydetti.  Zehra Taşkesenlioğlu, geçen mart ayında telefonuna “Airtag'in yakınınızda olduğu saptandı' şeklinde bir mesaj geldiğini, yaptığı araştırmalar sonucunda bunun bir takip cihazı olduğunu öğrendiğini sözlerine ekledi.  Zehra Taşkesenlioğlu'nun iddiasına göre Ünsal Ban önce bu durumu inkar etti. Daha sonra ağustos ayında Ünsal Ban başka bir yerde kullanmak için takip cihazını arabadan aldı.

ODATV / MASUM GÖK 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz