Shakira Genç Oyuncuyla Aşk Yaşıyor!

"Aşık olmak için yanıp tutuşuyor"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeni albümü Las Mujeres Ya No Lloran ile dikkat çeken Shakira klibinde birlikte rol aldığı İngiliz aktör Lucien Laviscount ile yeni bir aşka yelken açtı.

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (47) aşkı 2022'de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Shakira'nın, 'Punteria' adlı şarkısı için beraber romantik bir klip çektiği 'Emily In Paris' oyuncusu Lucien Laviscount (31) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Kolombiyalı şarkıcıya yakın bir kaynak DailyMail.com'a konuşarak, şu ifadeleri kullandı:

Shakira aşık olmak için yanıp tutuşuyor, ama yakın arkadaşları Lucien'in onunla şöhret basamaklarında yükselmek için ilgilendiğinden endişe duyuyor.

Lucien'in daha önce aşk yaşadığı kadınlar Shakira'dan çok farklı. Arkadaşları Lucien'in sadece insanların adını bilmesini istediğini ve Shakira'nın da ona bunu sağladığını düşünüyor.

"Şu an flört ediyorlar ama ciddi bir ilişkileri yok" diyen kaynak, 'Shakira, hâlâ Gerard'ı unutamadı. Shakira'nın çevresi, "Lucien'in onun için bir yara bandı görevi gördüğünü biliyor. Ama Shakira'nın kendisini üzecek biriyle ilgilendiğinin ve canının yanacağının farkındalar" şeklinde konuştu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz