Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 10 Kişiyle Yendi!

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında evinde Fatih Karagümrük'ü ağırladı ve 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 galip geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Trabzonspor, ikinci yarıyı 10 kişi oynadığı maçta 3-2 galip gelerek rövanş için avantajı sağlamayı başardı.

Edin Visca'nın 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 22'de Ryan Mendes'in golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi.

Ancak 41. dakikada savunma oyuncusu Stefano Denswil'in golü, bordo mavilileri 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Maçın 45. dakikasında Trabzonspor forveti Enis Destan, Federico Ceccherini'ye yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Ev sahibi Trabzonspor, ikinci yarıya 10 kişi başlamasına rağmen, 49. dakikada Taxiarchis Fountas ile skoru 3-1 yaptı. İlk golü atan Visca, takımının üçüncü golünde asiste imza attı.

Eksik rakibi karşısında gol arayan ve farkı azaltmaya çalışan Fatih Karagümrük, 78. dakikada oyuna giren Flavio Paoletti'nin 3 dakika sonra attığı golle durumu 3-2 yaptı.

Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca, mücadele Trabzonspor'un 3-2'lik üstünlüğüe ile sonuçlandı. İki ekip, 8 Mayıs tarihinde İstanbul'da rövanş karşılaşması için tekrar kozlarını paylaşacak.

MEHMET ALİ YILMAZ İÇİN SAYGI DURUŞU
Karşılaşma öncesinde, yaşamını yitiren Trabzonspor'un eski başkanlarından ve eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz için saygı duruşunda bulunuldu.

Gerçekleştirilen anma töreninde, her iki takım oyuncuları siyah bantlarla sahaya çıktı ve stadyum skorbordunda Yılmaz'ın başkanlık dönemine ait fotoğraflar sergilendi. Tribünlerde "Efsane Başkan" ve "Büyük Başkan" sloganları eşliğinde Yılmaz için hazırlanan pankartlar dikkat çekti.


E-SPOR TAKIMINA ÖDÜL
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türk Telekom eSüper Lig'de şampiyonluğa ulaşan kulübün E-spor takımına plaket takdim etti.

Ödül törenine takım kaptanı Mert Altıntop, oyunculardan Arda Elbir ve E-spor Takım Menajeri İbrahim Bahar katılım gösterdi. Başkan Doğan, törende yaptığı konuşmada E-spor takımının gösterdiği üstün performans ve elde ettiği başarılar nedeniyle takımı tebrik etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz