Ünlü İsimlerden Filenin Sultanları'na Tebrik!

Filenin Sultanları, ilk Avrupa şampiyonluğuna uzanırken ünlü isimler de sevinçlerini sosyal medyadan paylaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Filenin Sultanları, Daniele Santarelli yönetiminde ilk Avrupa şampiyonluğuna uzanırken ünlü isimler de sevinçlerini sosyal medyadan paylaştı.

DOĞA RUTKAY
"Sizlere bakınca; geleceği umudu, yaşama sevincini, her şeye rağmen dirençli olmayı, çalışmayı, azmi, bitmeyen başarıyı, enseyi karartmamayı görüyorum. Sizlere bakınca Cumhuriyet'in kızlarını, sizi doğuran, büyüten, okutan, eğiten harika insanlar görüyorum. Sizlere bakınca çok mutlu oluyorum çok. İyi ki varsınız kızlar. Size her şey çok yakışıyor."

DENİZ SEKİ
Şampiyonluk maçını otelde izleyen Deniz Seki, heyecandan yatakta zıpladığı anları Instagram hesabından yayınlayarak "Benim adım Türkiye. Şampiyon olduk Filenin Sultanları" dedi.

DEMET ÖZDEMİR
"Şampiyonluk size çok yakıştı! Delireceğim sevinçten... Havamız çok çok iyi. Şampiyon Türkiye."

NURGÜL YEŞİLÇAY
Final maçını evinde ailesiyle takip eden oyuncu Nurgül Yeşilçay, şampiyonluğu "Kızlar ay yerim sizi. Süper bir maçtı. Heyecandan yaşlandık valla. Helal olsun size. Bayılıyorum size" sözleriyle kutladı.

SERENAY SARIKAYA
"Kimseyi görmedim ben sizden daha güzel... Atatürk’ün 'Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır' sözünü paylaşmış Ebrar Karakurt... Gerçekten de öyle… Gurur duyduk, onur duyduk… Hepinizi çok ama çok seviyoruz."

HÜLYA KOÇYİĞİT
"Siz orada nefes nefese, biz ekran başında… Bu gece de kalbimiz sizinle attı evlatlar... Bu büyük bir başarı. Siz kendinize, biz size inandık. Ve işte Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu... Bize üst üste yaşattığınız bu büyük gurur için size sonsuz teşekkürler. Azminize, gücünüze, emeğinize sağlık. Hepinize sıkı sıkıya sarılıyorum. İyi ki varsınız Filenin Sultanları..."

DEMET AKBAĞ
"Sizlerle gurur duyuyoruz Filenin Sultanları... Ülkeyi sevince boğdunuz, emeklerinize sağlık..."

BURCU KARA
"Gururumuzsunuz kızlar. Her daim yanınızdayız. Yolunuz açık olsun. Şampiyonluk tüm Türkiye'ye, Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl armağanı olsun.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA
Nilperi Şahinkaya da maçı arkadaşlarıyla izlediği anları takipileriyle paylaştı. Evde şampiyonluk heyecanı yaşayan ünlü oyuncu, sevinçten çığlık atarak zıplayarak kutlama yaptı.

BURCU ESMERSOY
"Mutluluktan, gururdan, hayranlıktan delirmek."

MUSTAFA SANDAL
"Ve işte şampiyon. Avrupa Şampiyonluğu size çok yakıştı Atatürk'ün kızları. Sizi çok seviyoruz, var olun kızlar. Tebrikler."

YILMAZ ERDOĞAN
"Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu büyük gururu yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsek az! Tebrikler Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları."

HÜLYA AVŞAR
"Şampiyon belli ikinci kim? Tebrik ediyorum. Gururumuzsunuz..."

SÜHA UYGUR
"Bizi çok mutlu ettiniz… Hepinizin yüreğine sağlık. Şampiyonluk sonuna kadar hak ettiniz. Ülkemizi ve bayrağımızı gururlandırdınız. Hepinize yürekten teşekkürler… Tarih böyle yazılır. Boş ve gereksiz konuşarak değil. Önünüzde saygıyla eğiliyorum."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz