Yeşim Salkım Yazdı: Taciz!

Yeni Günaydın Yazarı Yeşim Salkım'ın son yazısı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ülkemin çivisi çıkmış Adalet sistemine bir kaç kelam edelim istiyorum burada yada herhangi bir yerde kadınların poposu memesini bacağını rahat bırakın istiyorumç

Arkadaş eline telefonunu alan sanırsın uzun metraj film çekiyor bizimkiler yetmezmiş gibi bir de ülkede ki mülteciler çıktı başımıza maşallah komşu kapısı giren çıkan belli değil malum başımızdakiler ülkeyi babalarının tarlası sandığı için oluyor bunlar..

Sevgili Ezgi mola da böyle bir tacize karşı haklının yanında durduğu İÇİN tacizci gitmiş onu mahkemeye vermiş bak haysiyetsiz çapsıza bak hem suçlu hem güçlü maşallah katatoni geçiren bir ülke olduk ….

Katatoni, psikomotor belirtilerle karakterize bir klinik tablo. İlk kez 1874 yılında, Karl Ludwig Kahlbaum tarafından tanımlanmıştır.

Psikiyatrik bozukluklar dışında başka çeşitli tıbbi nedenlerle de ortaya çıkabilir. Gün geçmiyor ki bir kadın tacizi veya kadın cinayeti duymayalım .

Bir akıl tutulmasıdır İstanbul sözleşmesinin iptali neyse biz onu bir şekil de kabul ettiricez Buradan hem iktidara hem muhalefete seslenmek istiyorum bu ülkenin aydın kadınlarını bu kadar hafife almayın bence biraz kulak verin yarın oy zamanı lazım olur!!

Biz sadece özgürce her medeni toplum gibi yaşamak istiyoruz yönetimin başındaki insanların nasıl yetiştiği nasıl büyüdüğü beni bağlamaz ülkeyi nasıl yönettiği beni bağlar ..

Özgürlük den kastım sokaklarda başı boş  dolaşmak değil çocuksa çocuk gençse genç belli bir yaşın üzerinde ise hayatını yaşayabilen geçinebilen mutlu gülümseyen insanlardan olmak uzun lafın kısası biz kadınlar çok güçlüyüz ve siz unutursunuz ama bizler unutmayız … İstanbul sözleşmesi yaşatır bunu unutmayın ..

Bu arada sevgili Ezgi mola kardeşime geçmiş olsun çok severim umarım adalet yerini bulur yalnızca kitaba göre değil vicdana göre yaşayanlara selam olsun kalın sağlıcakla

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz