ÖZEL: Cinsiyet Değiştiren Ünlü İsimler!

Oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın 26 yaşındaki çocukları Ardahan Öztoprak, cinsiyet değiştirerek adını Ayda yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sahip oldukları bedende memnun hissetmeyen birçok birey, cinsiyet değiştirme operasyonlarını tercih ediyor. Türkiye'de cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek yeni bir hayata adım atan bazı ünlü isimleri sizler için derledik...

Bülent Ersoy

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, 1981 yılında Londra'da cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın oldu.

Bebek Okan (Selin Ciğerci)

Bebek Okan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni 2017 yılında geçirdiği cinsiyet operasyonu sonrasında ise Selin Ciğerci ismiyle anılmaya başladı.

Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz)

Moda programlarından birinde yarışmacı olarak karşımıza çıkan Neslihan Doğrusöz, kendini daha mutlu hissedeceğini ifade ederek cinsiyet değiştirme operasyonuyla erkek oldu. Neslihan Doğrusöz, ismini de Doruk Doğrusöz olarak değiştirdi.

Nil Erkoçlar (Rüzgâr Erkoçlar)

Emret Komutanım isimli dizi ile şöhreti yakalayan Nil Erkoçlar, 2013 yılında cinsiyet değiştirerek Rüzgâr Erkoçlar ismini aldı.  

Ayta Sözeri

Erkek bedeninde dünyaya gelen Ayta Sözeri, 20'li yaşlarında cinsiyet değiştirdi. Oyuncu ve şarkıcı olan Sözeri, aynı zamanda insan hakları ve LGBT hakları aktivisti.

Aybike Esin Tumluer (Atlas Karan Tumluer)

İlişki Durumu Karışık dizisindeki Gülendam karakteriyle ünlenen Aybike Esin Tumluer'de  2017 yılında cinsiyet değiştirerek ismini Atlas Karan Tumluer olarak değiştirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz