ÖZEL: 'Kıtlığa va Salgın Hastalıklara Hazırlıklı Olun!'

Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş Yeni Günaydın'a konuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş:

Kıtlığa va Salgın Hastalıklara Hazırlıklı Olun

  Gökyüzü ile yeryüzü arasında her zaman bir etkileşim ve her zaman bir çekim vardır. “Yeryüzünde ne varsa gökyüzünde o vardır” sözü de bunu anlatan en iyi sözlerdendir. Dolunayın getireceği bazı şok olayların  hepimizi derinden etkileyeceğini söyleyen Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş, "Bireysel analizlerde elbette farklı etklilenenler olmakla birlikte 2024 Mayıs sonrası için oldukça zorlu bir dönem için bu dolunayın başlangıç olduğunu söyleyebiliriz. Dünya da her ne kadar  kıtlıklar, depremler, hastalıklar savaşlar varsa bireysel olarak kendi patika yollarımızı oluşturmalıyız" dedi.

Macide Zühre Ağırbaş'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde...

Mayıs sonrası oldukça zorlu bir dönemin başlangıcı olacaktır. Ülkemizde ve dünyada oldukça zorlanacağımız bir sürece girdik. Aslında bu süreç pandemi ile başlamıştı. 2024 yılında büyük bir kıtlık, dünyayı tehdit etmekte. Bunun için ciddi tedbirler alınmalı. Tarım ve hayvancılık gündemimizde sürekli olacak.

Ortadoğu’da savaş çanları çalmaya devam ediyor. Bir Filistin gerçeği var. Dünyanın her yerinde sokağa dökülüp protestoların artacağını görebiliriz.

 Ve ülkemizde yerel seçim sonuçları, herkesi hayrete düşürecek. Özellikle İstanbul ve İzmir….Bir de sırların açığa çıkma gibi bir huyu vardır. Politika, iş dünyası, sanat dünyası ve hukuk alanında şok olaylar gündemi sarsmaya devam edecek.

 Salgın hastalıklar bu yıl artmaya devam edecek.

 Peki hiç mi güzel bir şey yok. Her kaosun içerisinde kendi yolunda ilerleyip Hz. Musa’nın denizi ikiye bölüp, kendine yol açtığı gibi, herkes bireysel yollarını kendi açacak.

 Esmaların bu yönde çok büyük faydaları var. Kendi patika yollarınızı oluşturabilir, kendi yolunuzda emin olarak ilerleyebilirsiniz. Geçmişe baktığımız zaman, savaşlar, kıtlıklar ve hastalıklar sürekli omuş. Ama tüm bunların içinde muhteşem aşklar da yaşanmış. Hayat hep bir şekilde akmış. Var olduğumuz müddetçe bunlarla mücadele etmemeliyiz. Önemli olan mücadele en anı yaşayabilmek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz