İşte Mutlu Bir İlişkinin 9 Sırrı!

Herkesin merak ettiği mutlu ve bağlı ilişkinin 9 sırrı...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Günümüzde birçok çift, ilişkilerini nasıl yürüteceğini bilmezken, bazı çiftler ise mutsuz bir şekilde hayatlarını devam ettiriyor. Güzel bir yaşam, mutlu ve huzurlu bir ilişkiden geçiyor.. İşte herkesin merak ettiği mutlu ve bağlı ilişkinin 9 sırrı...

Hayatlarımızda her zaman dürüst ve saygılı olmak zorundayız. Ancak fazla dürüstlük bazen iyi değildir. Her doğruyu her zaman söylemek sizin lehinize olabilir. Özellikle bu durum, partnerinizle aranızı bozabilir.

Kim aşık olduğu ve sevdiği insanla 7/24 birlikte olup vakit geçirmek istemez ki? Her şeyin olduğu gibi sınırların da bir dozu olmalı. Onunla vakit geçirdiğiniz kadar ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Karşınızdaki kim olursa olsun bir kişi için asla sınırlarınızı aşmayın.

Karşınızdaki kişiyle farklı hobileriniz olabilir. Hatta her zaman yapmayı sevdiğiniz şeyleri karşınızdaki sevmeyebilir ve yapmak istemeyebilir. Her ne kadar zıt yönleriniz olsa da, birlikte ortak zevk alabileceğiniz şeyleri keşfedin. Birlikte yaptığınız ve birlikte keyif aldığınız şeyleri yapmak ilişkinizi güçlendirecektir.

Bazı zamanlarda modunuz düşük olabilir. Hatta bazen çok kötü yaşadığınız dönemler de olabilir. Ama sevdiğiniz insana karşı her zaman sevecen ve merhametli olmaya çalışın. Onun için tek gülümseme bile yeterli olacağını asla unutmayın. Her zaman gülümseyin...

Ne kadar konuşsanız da birbirinizi bazen anlamayacak ve yargılayacaksınız. Tüm ilişkilerin mükemmel olmadığının farkına varın. Yeri geldiğinde aranızda soğuk rüzgarlar esse de tavır yapmaktan kaçının.

Birbirinize her zaman hediye almayabilirsiniz. Her zaman aşk dolu cümleler kurmayabilirsiniz. Ama ne olursa olsun karşınızdaki kişiye teşekkür edin. Bazen onun, sadece varlığının bile hediye olduğunu düşünebilirsiniz.

Bazı çiftler, hayatlarında yaşadığı sorunlardan kaçmak için birbirlerine sığınır. Bazıları ise her zaman karşı tarafta sorunu arar ve telafisi olmayan yollara girerler. Birbirinizle empati halinde olun ve sürekli olarak eleştirmeyin. Sürekli olarak eleştirmek onu sizden fazlasıyla itecektir.

Bazı sihirli kelimeler vardır, ilişkinin dinamiğini ve güvenirliğini oluşturur. Karşınızdakinin yaptıklarını hiçbir zaman küçümsemeyin ve onu her zaman her haliyle takdir edin.

Ortaya çıkan sorunlar bazen çözülmeyebilir. Karşınızdakini anlamıyor olabilirsiniz. Hatta ne yaparsanız yapın onun gibi düşünemiyor olabilirsiniz. Ancak özellikle kritik anlarda bazen susup anlamaya çalışın. Empati kurmak, ilişkinizdeki problemleri kısa sürede çözecektir.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz