İşte Netflix'te En Çok İzlenen Filmler!

Kaliforniya merkezli Netflix şirketi, her hafta yayınladığı 'Top 10' listesini paylaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kaliforniya merkezli Netflix şirketi, her hafta yayınladığı 'Top 10' listesini paylaştı. Geçtiğimiz hafta Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu.

Dünyada sık kullanılan platformlardan biri olan Netflix'in 'Top 10' listesine göre geçtiğimiz hafta en çok izlenen yapımlar belli oldu. 25-31 Mart 2024 haftasında, Türkiye'de en çok izlenen filmler şu şekilde oldu:

10. AVCININ KALBİ

Emekli bir suikastçı, Güney Afrika hükûmetinin kalbindeki tehlikeli bir komployu ortaya çıkaran arkadaşı yüzünden tekrar maceraya atılır.

9. İRLANDA RÜYASI

Hayallerindeki erkek ile en yakın arkadaşının evlenmesine günler kala İrlanda'daki kadim kayanın üzerinde gerçek aşkı bulmak için tuttuğu dilek Maddie'nin kaderini değiştirir.

8. OKUYUCU

Orta yaşlı bir avukat, gençken kendinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığı kısa ilişkiyi hatırlar. Sekiz yıl sonra bu kadın, Nazi savaş suçlarından yargılanacaktır.

7. SİHİRBAZLAR ÇETESİ

FBI ajanlarını kurnazlıkla atlatmayı başaran bir grup zeki illüzyonist, bankalardan çaldıkları parayı izleyicilerine verme konusunda uzmanlaşır.

6. DAMSEL

Yakışıklı bir prensle evlenen genç bir kadın, ateş soluyan bir ejderhaya kurban olarak sunulunca kendisini zorlu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.

5. ÇİFTLİK AŞKIM

Şehirli şef Oliwia, büyükannesinin çiftliğini kurtarmak için işi gücü bırakıp taşraya gelmeye ikna olur. Burada, gizlediği bir sırrı olan yakışıklı bir çiftçiye sevdalanır.

4. DEHŞET YOLCULARI

Petrol kuyusundaki bir patlama yüzlerce kişinin hayatını tehdit edince uzman bir ekip, nitrogliserin yüklü kamyonlarla çölden geçmelerini gerektiren ölümcül bir görev üstlenir.

3. SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2

Aralarına katılan yeni üyeyle birlikte Dört Atlı, karanlık bir iş adamının ve devrimsel bir teknolojik cihazın dahil olduğu bir soygunda illüzyonun gücünü kullanır.

2. HER ŞEY AŞK İÇİN

Aşkı için her şeyi yapmaya hazır olan Alper, evliliklerinin önündeki son engeli kaldırmak için Sedef'in emekli albay dedesinin çiftliğinde askerî eğitimden geçmeyi kabul eder.

1. ÇOK AŞK

Sokaklarda korsan film satarak geçimini sağlayan ve sinemacı olmayı hayal eden genç Coşkun, ilk görüşte vurulduğu dikbaşlı Ayla'nın kalbini kazanmaya kararlıdır.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz