ÖZEL: Memleketime Okul Yaptırdım Diye Darbe Komisyonuna İfade Verdim'

Beşiktaş Belediyesi Eski Başkanı Hazinedar olay açıklamalarına deva ediyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeni Günaydın'dan Özlem Uçar, Beşiktaş Belediyesi Eski Başkanı Murat Hazinedar'la çok önemli bir röportaj gerçekleştirdi.

Hazinedar, yıllar sonra basına verdiği bu ilk röportajda, çok önemli bilgiler verdi ve gündemdeki isimlerle ilgili hayrete düşürecek açıklamalar yaptı.

Murat Hazinedar, röportajda TBMM Darbe Komisyonu'na çağırılışı, Süleyman Soylu ve Selçuk Özdağ ilgili şunları söyledi:

CEBİMDEN 1 MİLYON DOLAR HARCAYIP DEVLETE OKUL BAĞIŞLADIM

Ben ve ailemin geçmişi pırıl pırıl olmasına rağmen Soylu MİT’ten raporlar istedi “bu adamın yaptıkları sıradışı” diyerek. MİT lehimde rapor verdi, üstelik 2 tane… TBMM Darbe Komisyonu’na çağrıldım, Darbe Komisyonu bana darbeyi sordu. Bana sormaları komik. Kime sordu? Melih Gökçek'e, Kadir Topbaş'a. Onlara sordular ama onlar yirmi küsür sene büyükşehir yönetmişler. Ben ilçe belediye başkanıyım. Cevabı siz verin şimdi; niye Kadir Topbaş'ı, Melih Gökçek'i ve beni çağırıyorlar? Ben ilçe belediye başkanıyım.

Bu soruyu kime soracaksınız? Reşat Petek'e... O zamanki eskiden FETÖ'yü büyük gayretkeşlikle savunan, sonradan Darbe Komisyonu’nun Başkanı olan Reşat Petek'e… CHP'den bu dönem milletvekili olan, devlete yaptırdığım okulun açılışına gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘’FETÖ okul açıyor’’ diye beyanlar veren Selçuk Özdağ’a… Ben okulu devlete bağışladım.

İlhan Hazinedar Ortaokulu muhteşem bir törenle açıldı | Politika

Cebimden bir milyon dolardan fazla para verdim, devlete Ordu'nun en büyük okulunu yaptım.... Şimdi bu soruları, o zaman ‘’FETÖ okulu açıyor’’ diye Kemal Kılıçdaroğlu'nu suçlayan ama bu dönem CHP'den milletvekili seçilen Darbe Komisyonu’nun Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a soracaksınız. Yani “milletin değerleri ile barışık bunca işi yapan Murat Hazinedar'ı darbe komisyonuna çağırmışsınız... Bir de iki büyük şehrin belediye başkanlarını... Niye?” Hiçbir gazeteci merak edip araştırmaz mı?

Demişler ki Reşat Petek'le Selçuk Özdağ ve AKP’li vekiller CHP'li milletvekillerine “hep AK Parti'den çağırıyoruz, sizden de çağıralım”... Aykut Erdoğdu da güya benim düşmanım ya, İstanbul'da ona siyaset alanı daralıyor diye... Bana düşmanlık eden Aykut Erdoğdu da diyor ki “biz de Murat Hazinedar’ı verelim. Kadir Topbaş ve Melih Gökçek çağrılıyorsa, Murat Hazinedar'da çağrılsın...” Meclis tutanaklarını okuyun.

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL

RÖPORTAJ BÖLÜM 1

RÖPORTAJ BÖLÜM 2

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz