ÖZEL: Murat Hazinedar: 'CHP Kendi İçinde Oynaşır, Kendi İçinde Sevişir!'

Beşiktaş Belediyesi Eski Başkanı Murat Hazinedar, CHP siyasetini eleştirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeni Günaydın'dan Özlem Uçar, Beşiktaş Belediyesi Eski Başkanı Murat Hazinedar'la çok önemli bir röportaj gerçekleştirdi.

Hazinedar, yıllar sonra basına verdiği bu ilk röportajda, çok önemli bilgiler verdi ve gündemdeki isimlerle ilgili hayrete düşürecek açıklamalar yaptı.

Murat Hazinedar, röportajda CHP ve siyaset yapış şekliyle ilgili şunları söyledi:

CHP, İÇ SİYASET YAPAR MİLLETE DOKUNMAZ

CHP'de iç siyaset kültürü çok egemendir, yani iç siyaset yaparlar, içeride siyaset yaparlar, kendileriyle oynaşırlar, kendileriyle kavga ederler, kendileriyle sevişirler… Genel siyasi tavırdan bahsediyorum...

Yüzünü millete dönmez, milletin ne istediğine bakmaz. Gelişen olaylardan kendilerine yönelik tek alternatif oldukları iddiasıyla, üretmeden sonuç almaya kalkarlar. Millete dokunamazlar. Çünkü ona yönelik bir kadro oluşmamıştır. Üstten bakan tavırları, AK Parti'nin her gün, bütün olumsuzluklara rağmen; AK Parti siyasetinin yaşattıklarına rağmen, CHP siyasetinin daha kötü olması nedeniyle, AK Parti kendi küllerinden doğuyormuş gibi gözüktü. Yeşerdiği falan yok. Haliyle insanlar elindeki seçeneklerinden bir tercihleme yapıyor, oy kullanıyor. Bu açıdan bizim ortaya koyduğumuz siyaset anlayışı CHP'nin istikametini değiştiriyordu. Bunu ben söylemedim. İlhan Cihaner söyledi., İlçe belediye başkanı olarak, farklıydık. Ama ben bütün bunları Kemal Bey'le birlikte yapıyordum. Yani bire bir çalışıyorduk kendisiyle. Çok yakındık... Ama son tahlilde onun da ortada bırakmasıyla… Ama ne oldu?

KEMAL BEY İLE DİYALOGUMUZ KALMADI

Büyükşehir belediye başkanı değildiniz, ilçe belediye başkanıydınız? Sizin güçlenmenizden mi çekindiler?

Bunun cevabını ortaya koydum, belgeleriyle… Açıp internette görebilirsiniz. Mesele sadece bu değil ki. 2017’de ya da 2018’in Ocak Ayı’nda bana operasyon yapıldı. Türkiye rekoruyla seçilmiş bir belediye başkanıydım... Ataşehir Belediye Başkanı'na da aynı operasyonu yaptılar. CHP'den kimse şunu soramadı Kemal Bey'e, ‘’Battal İlgezdi neden aday yapıldı da Murat Hazinedar aday yapılmadı diye?’’ Kimse merak da etmedi!? Halbuki Ataşehir Beşiktaş'tan yüz kat fazla imarı olan bir yerdir… Ve beş küsur yıl sonra bana tekrar bir operasyon yapılıyor. Hangi siyasi ve hukuki gerekçelerle, kimse sormadı bu soruyu... Ben de doğrusunu isterseniz merak ediyorum. O günden bugüne Kemal Bey ile bir diyalogumuz yok...

ALLAH'TAN SONRA SIĞINDIĞIM KEMAL BEY'Dİ

Bizim veremeyecek hesabımız yok... Bu da büyük bir kıskançlık yaratıyordu. Çünkü CHP’nin iç siyaset kültüründen beslenen, delegesi olmayanın hakkı, hukuku olmadığı bir yapısı vardır. Oysa benim Allah'tan sonra tek sığındığım kişi Kemal Bey'di. Şimdi sadece Allah'a sığınıyorum.

RÖPORTAJIN TAMAMI:

https://yenigunaydin.com/haber/OZEL-Hazinedar-Imamoglu-Beni-Ihbar-Edeni-Genel-Mudur-Yapti-/41510

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz