Çok Sevilen Komedi Filminin Dizisi Geliyor!

Amazon Prime Video için geliştirilen projede Gossip Girl ekibinin imzası var

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Reese Witherspoon'un başrolünde oynadığı komedi klasiği Bu Nasıl Sarışın (Legally Blonde) da dijital yayın platformlarında yayımlanacak projeler arasına katıldı. 

2001'de vizyona giren ilk film, Witherspoon'un canlandırdığı Elle Woods'un eski sevgilisini yeniden elde etmeye çalışırken Harvard Hukuk Fakültesi'ne girip başarılı bir avukat olmasını konu alıyordu. 

Proje, 18 milyon dolarlık bütçesine rağmen 142 milyon dolara yakın bir miktar kazanarak özellikle gişelerde kayda değer ticari başarı elde etmişti. 

Sonrasında 2003'te serinin ikinci filmi vizyona girdi. 2009'da Witherspoon'un yapımcılığını üstlenip oyunculuk yapmadığı bir video filmi de çekildi. 

Ayrıca 2007'de ilk filme dayanan bir müzikal, Broadway'de sergilenerek prestijli ödüller toplamayı başardı. 

Witherspoon'un başrolünde oynayacağı söylenen üçüncü filmse uzun süredir bekleniyor. 

Deadline, Witherspoon'un prodüksiyon şirketi Hello Sunshine'ın yeni bir Bu Nasıl Sarışın dizisi için kolları sıvadığını aktardı. 

Türkiye'de de büyük ilgi toplayan The OC ve Dedikoducu Kız'la (Gossip Girl) bilinen Josh Schwartz ve Stephanie Savage'in yazarlık ve yapımcılığı üstleneceği, ayrıca bir spinoff dizisinin de gündemde olduğu bildirildi. Daha fazla detay henüz sızmadı.

Amazon'un 2022'de MGM'i almasından sonra eski projelerin Prime Video için canlandırılması gündemdeydi. Robocop da adı geçen eserler arasında.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz