Superman'in Çekimleri Başladı!

James Gunn, Superman: Legacy'nin artık sadece Superman olarak bilineceğini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

DC Studios'un eş CEO'su duyuruyu Instagram'dan yaparken aynı zamanda çekimlerin başladığını da teyit etti.

Gunn şöyle yazdı:

Bugün 29 Şubat'ta SUPERMAN'in ana çekimlerinin başladığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum ki bu, (tesadüfen ve planlanmadan) Superman'in doğum gününe denk geldi.

Senaryonun ilk taslağını bitirdiğimde filme 'Superman: Legacy' adını vermiştim. Son taslağı çekime hazır hale getirdiğimde isminin SUPERMAN olduğu açıktı. Temmuz 2025'te sizlerle buluşmak üzere yoldayız.

Yaklaşan süper kahraman filmi, Gunn ve eş CEO Peter Safran'ın denetiminde yeniden başlatılan DC Evreni'nin ilk yapımı olacak.

Başrolde filme adını veren Çelik Adam rolüyle David Corenswet yer alacak. 30 yaşındaki Coronswet, Ryan Murphy'nin 2019 yapımı Netflix drama dizisi The Politician'la çıkış yaptıktan sonra A24'ün beğenilen bağımsız korku filmi Pearl'de oynadı. Hayatı ve kariyeri hakkında daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz.

Rachel Brosnahan, Superman'in duygusal ilişki yaşadığı Lois Lane'i canlandıracak. 33 yaşındaki Brosnahan en çok Amazon Prime Video'nun popüler dönem komedi dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'daki başrolü canlandırmasıyla tanınıyor. Film rolleri arasındaysa Kurye (The Courier/2020) ve I'm Your Woman (2020) yer alıyor.

Nicholas Hoult da kötü karakter Lex Luthor'u canlandırmak için kafasını kazıttığını yakında zamanda açıklamıştı.

Gunn'ın paylaştığı bir grup özçekiminde Hoult, 1940'ta çıkmaya başlayan DC çizgi romanlarındaki Luthor tasvirlerini yansıtan tıraşlı kafasıyla görülüyordu.

Gönderinin açıklama kısmına Gunn şöyle yazmıştı:

Superman kadrosuyla masadaki okumadan sonra. Eve, Mr. Terrific, Superman/Clark, Otis, Lex, yapımcı Peter Safran, Jimmy, Metamorpho, Lois, Hawkgirl, ben, Guy, The Engineer ilk kez hep birlikte! Ne harika bir gün.

Milly Alcock da kısa süre önce Supergirl rolüne seçilmişti fakat DC Evreni'ndeki ilk çıkışını Superman'de yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

Gunn yakın zamanda komedyen ve TV sunucusu Bassem Youssef'in Gazze'deki çatışma hakkında konuştuğu için yaklaşan filmden kovulduğu yönündeki spekülasyonlara yanıt vermişti.

57 yaşındaki Gunn, Youssef'in canlandırması için teklif götürülen karakterin Filistin hakkındaki yorumlarından önce senaryodan tamamen çıkarıldığını bildiren bir IGN makalesini X/Twitter hesabında paylaşmıştı.

Gunn makale hakkında "Bu doğru" diye yazmıştı.

Superman, 11 Temmuz 2025'te sinemalarda vizyona girmeye hazırlanıyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz