İşte İlişkinizin Bittiğini Gösteren İşaretler!

İlişkinizde mutsuz olduğunuzu düşünüyor ve ayrılırsanız hata yapmaktan korkuyorsanız belki de harekete geçme zamanınız gelmiştir

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sevdiğiniz birinden vazgeçmeye karar vermek çok zordur. Ancak ilişkinizde mutsuz olduğunuzu düşünüyor ve ayrılırsanız hata yapmaktan korkuyorsanız belki de harekete geçme zamanınız gelmiştir. İşte ilişkinizin bittiğini gösteren işaretler...

1-İLETİŞİMİNİZ SINIRLANDIYSA
Bir ilişkiyi sağlıklı tutmanın önemli bir parçası iletişimdir. Ancak biten ilişkiler genellikle artık iletişim kuramayan kişileri içerir. Eğer partneriniz duyguları hakkında konuşmuyor ve sizin kendi duygularınız hakkında konuşmasını dinleyemiyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.

2- KARIŞIK MESAJLAR ALIYORSANIZ
Partneriniz size karşı bir iyi bir kötü davranıyorsa bu kafanızın karışmasına sebep olabilir. Karşınızdaki kişi sizi sürekli dengesiz ve endişeli hissettiriyorsa, bu onu bırakma zamanının geldiğinin bir işareti olabilir.

3- TEKRAR EDEN SORUNLAR YAŞIYORSANIZ
Tekrar eden sorunlar yaşıyor ve bunları bir türlü çözemiyorsanız size böyle hissettiren birinden ayrılıp yola devam etmenin zamanı gelmiştir.

4- YALNIZ KALMAKTAN KORKUYORSANIZ
Kendinize karşı dürüst olun. İlişkiniz bittiğinde yeni biriyle tanışıp, onu sevemeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Fakat unutmayın aradığınız sevgiyi ve mutluluğu ancak sizin için yanlış olan birinin gitmesine izin vererek bulabilirsiniz.

5- KENDİNİZE AİT BİR HAYATINIZ YOKSA
Bir ilişkinin her iki tarafı da mutluluk konusunda tamamen diğerine bağımlı olmamalıdır. Çünkü bu zaman içerisinde hayatını partnerine göre şekillendiren tarafı mutsuz edecektir. Eğer siz de kendinizi kaybettiyseniz ve hayatınız kontrolünüz dışındaysa, belki de bunu bu hale getiren birinden ayrılmanın zamanı gelmiştir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz